Livet med en pevis

Sjukstuga

Idag har jag haft sjukstuga här hemma. Allt började med att jag nästan spydde upp frukosten (jag besparar er detaljerna) och sedan har jag fått ligga i sängen största delen av dagen eftersom jag blir alldeles yr så fort jag reser mig. Maken fick ta VAB så att han kunde hämta Tyr på dagis och vara hemma på eftermiddagen eftersom jag inte är frisk. I vanliga fall kan jag ändå hantera att ta hand om Tyrisen trots ryggen och fogarna, men idag med illamående, yrsel, hosta och nästäppa ovanpå alltihopa så blev det bara för mycket.

Det finns faktiskt inte så mycket mer att säga om dagen faktiskt. Tyr har varit hyfsat lugn och mysig ändå i eftermiddag, och hållt mig sällskap i rummet där han gick runt och lekte med en skruvmejsel i plast.

Gick förresten in i en ny vecka av graviditeten igår. Nu är jag då alltså i vecka 22. Det känns som att det går framåt iaf. Tack vare att man har Tyr att tänka på utöver sig själv så känns det som att tiden går snabbare den här gången. Dagarna, och veckorna, känns inte lila evighetslånga. Visst, ibland blir jag alldeles galen av längtan (och av smärtan) och tycker liksom att det får vara dags NU! Men på det hela taget så känns det som sagt betydligt bättre den här gången och jag tror att jag på sätt och vis njuter mer. Dessutom är Pytte enormt aktiv (alternativt väldigt stark) och ger sig till känna betydligt mycket mer än Tyr gjorde. Det känns underbart och varje rörelse gör mig så lycklig <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats